Yin Yoga giver ro og genskaber balancen

Hos Medinas tilbyder jeg meditativ yin yoga for både begyndere og øvede. Denne type yoga er til dig, der har været gået ned med stress eller dig, der har interesse for privat undervisning, hvor opmærksomheden kun er rettet på dig.
​​

Yin Yoga kan vende din verden til et blidere sted, hvor balance skabes og man bliver mere kropsbevidst. Opnå ro i kroppens hvilesystem, når det parasympatiske nervesystem aktiveres under din yin session. Stressniveauet lettes markant – dette forebygger sygdomme, aldring, fremmer sundhed samt booster din udrensning.

Vi er beliggende i København K, hvorfor vi særligt har mange kunder fra København, samt resten af hovedstaden, men du er altid velkommen, uanset hvor i landet du kommer fra. 

OBS: Kom iført afslappet tøj, der tillader dig at strække så langt som muligt. Stillinger holdes i 3-5 minutter.​

Hvad er Yin Yoga?

Yin Yoga er en meditativ yoga kunst, der genskaber balancen og giver dig evnen, til at mærke din krop. Denne form for yoga har rødder i taoismen. Den repræsenterer feminin energi og power. Vores verden og travle liv er meget Yang-præget. Ved at dyrke denne feminine tilgang til yoga, balancerer vi ikke blot os selv men reflektere energien ud i vores omgivelser.

Er du professionel sportsudøver er Yin Yoga et ”must have” i din træningsprotokol. Du opnår en stærkere psyke, mere fleksibilitet samt mere bounce i din krop – hop højere og spring længere. Sangere vil også opnå stor gavn af yin yoga da vi får stræk på lunge, mave og hals området. 

Derudover tilbydes yoga nidra og resorativ yoga. Yoga nidra er essentielt for personer, der lider af PTSD, hvorimod restorativ er til klienter, der er stærkt medtaget af stress og/eller er gået ned med stress.

Kontakt os for at høre om mindfullness

Vil du gerne prøve Yin Yoga, eller er du blot interesseret i at høre mere? Du er altid velkommen til at kontakte os.

Ring til os på telefon 42 54 08 88, skriv på mail info@medinas.dk eller benyt dig af vores online booking HER

Priser​

Pris pr. session 50 min.

540.-

Pris pr. session 90 min.

720.-

Følg Medinas på Facebook

​Health Thriving Abundance Gate

CVR: 38874829

Lene Hanssons Wellness Center -

Holbergsgade 24, 1057 Kbh K