Japansk Lifting - en naturlig skønhedsbehandling​

Hos Medinas tilbyder vi et naturligt ansigtsløft i form af Japansk Lifting. Ifølge japansk tradition er skønhed et spejl af din indre balance mellem krop og sind. Din udstråling kommer inde fra.

Behandlingen virker på alle kroppens funktioner og er designet til at bevare og genopbygge din indre balance. Oplever du sygdom, smerter, træthed og utilpashed fysisk og psykisk kan zoneterapien der indgår i behandlingen hjælpe med at genfinde balancen. 

Behandlingen egner sig til børn, teenagere og voksne. 

Sygdom/Ubalancer

* Diabetes type 1 eller type 2 

* Fertilitetsproblematikker både mænd og kvinder

* Allergi

* Eksem

* Lavt immunforsvar

* Overgangsalder 

* Endimetriose, menstruationssmerter eller forstyrrelser

Stress relaterede symptomer

Angst, asocial, bekymring, glemsom, depression, glemsom, grådlabil, fordøjelsesproblemer, hjertebanken, indelukket, indre uro, kort lunte, kvalme, migræne, nakkespændinger, nervøsitet, rastløshed, spændingshovedpine, større forbrug af stimulanser, svimmelhed, søvnløshed, træthed, udbrændthed mm. 

Lidelser relateret til hjerne- og nervesystem

* Ansigtslammelse efter blodprop

* Tinnitus

* Dårlig hukommelse

* Manglende koncentrationsevne

Behandling af børn fra 6 år

ADHD, hyperaktivitet, indlæringsproblemer, lettere autisme, læse- eller matematiske problemer, OCD, ordblindhed, kommunikative vanskeligheder, social- og adfærdsmæssige problemer mm. 

​Oplevelsen af ekstraordinær afslapning allerede fra den første behandling, er følelsen, der gennemstrømmer hele din krop. 

I ansigtet opnås et naturlig ansigtsløft samt udglatning med synlige resultater allerede fra første behandling med Japansk Lifting. 

Jeg anbefaler i et forløb 10 behandlinger med en uges interval – vedligeholdelse efterfølgende én gang hver 1-2 måned. Genoptræning af ansigtet efter blodprop (ansigtsparatese) vil tage længere tid gerne 1/2 år, her vil jeg kunne rette op på synlige medfølger i ansigtet forsaget af blodprop. 

Japansk Lifting er et valg for at forbedre sundheden, forebygge sygdomme og samtidigt se fantastisk ud. 

Dit immunforsvar styrkes og meridianer opnår et bedre flow der påvirker dine indre organer på bedste vis. 

Den naturlige tilstand i huden og livskvalitet forbedres.    Intentionen er velvære, harmoni og opretholdelse af energi og skønhed.​

Hvad er Japansk Lifting?

Japansk Lifting er en unik metode, inspireret af de traditionelle japanske behandlingsteknikker i det gamle Japan fra begyndelsen af det 5. århundrede. Det er en naturlig ansigtsløftning uden kirurgi. Behandlingen forhindrer og reducerer rynker og manglende muskeltonus. Hudens elasticitet, fasthed og hydrering forbedres markant. Metoden kombineres med teknikker fra Ansigts Refleksterapi af Lone Sørensen (sorensensystemTM) sammensat med en udsøgt manuel behandling og dybdevævsmassage af ansigtet.

Behandlingen med Japansk Lifting omfatter hud- og vævopstrammende teknik, zoneterapi, akupressur, lymfedrænage inkl. to økologiske mineral masker og hybenroseolie fra Inca Earth. Bjergsaltpeeling kan tilføjes for + 149,-

Frankincense maske kan vælges til + 199.- 

Behandlingen egner sig både til mænd og kvinder, og er velegnet til alle hudtyper – både normal, tør- og fedtet hud. Døjer du med akne kan jeg varmt anbefale saltpeeling med i behandlingen. 

Kontakt for at høre mere om ansigtsbehandlingen eller book en tid i onlinebooking

Har du fået interesse for Japansk Lifting, og vil du gerne høre mere?  Jeg står altid klar til at tale med dig – du skal blot kontakte mig eller booke en tid i online booking systemet eller pr. tlf.

Ring på telefon 42 54 08 88, skriv på mail info@medinas.dk      

eller benyt dig af online booking HER

Klinikken er beliggende i hjertet af København på Strøget, derfor har jeg særligt mange ​kunder fra København samt resten af hovedstaden. Hvorend i landet du kommer fra står dørene til    Heart House åbent for dig. 

Oplever du et økonomisk pres vil jeg revurdere din pris og tilbyde 10 % rabat på behandlinger og forløb i Heart House. 

​Herre før og efter billeder i japansk lifting forløb á 10 behandlinger med en uges interval.

Kvinde før og efter resultat af genoptræning af ansigtsstruktur og mimik efter blodprop. ​

Ved et forløb modtages en gave med en krystal gua sha til ansigtsmassage. Her medfølger et link med en brugervejledende video, online undervisning i ansigtsgymnastik og en e-bog

Sofie prøver sin første behandling.

Hun har piskesmæld samt hyppige gener i form af hovedpine og smerter.

Før

Efter første behandling synes Sofie afspændt i ansigtet.             

Hun går fra Heart House med en følelse af velvære og lettelse både fysisk og psykisk.  Forløb er opstartet herefter.

Efter

Priser​

Pris pr. behandling

630.-

Klippekort

5400.-

Følg Medinas på Facebook

​Health Thriving Abundance Gate

CVR: 38874829

Lene Hanssons Wellness Center -

Holbergsgade 24, 1057 Kbh K