Fremtidens Medicin

Homøopatisk medicin er naturlig biologisk medicin, som din krop kan kommunikere direkte med!

Alt omkring os er vibrationer. Vi kan aflæse hinandens vibrationer både via kommunikation og fremtoning. Vi registrerer helt automatisk andre mennesker omkring os, uden at vi behøver være bevidste om det.

Vi har evnen til at aflæse sindstilstanden hos et andet menneske, på trods af de masker vi møder. Energi og vibration lyver ikke. Leves vores liv i flow, vil vi vibrere anderledes end hvis vi har indre blokeringer og ubalancer. Der er forskel i vibrationen fra en rask og en sygdomsramt person.

Alle homøopatiske midler vibrerer også forskelligt.

Homøopati kan anvendes til at støtte kroppen ved at aktivere kroppens selvhealingsproces (hvor den arbejder synergetisk for at stimulere kroppens evne til at helbrede sig selv.)

I vores dagligdag udsættes vi for oplevelser og kemikalier, der stresser vores system både fysisk og psykisk. Netop derfor kan det være en healende løsning at støtte kroppens processer gennem en homøopatisk behandlingskur. Som udgangspunkt er vi alle overbelastede i vores udrensningsorganer, og derfor støttes nyre, lever og mave-tarm systemet i de første tre dage af kuren. Herefter går vi specifikt ind på individuelle problematikker og behandler. I weekenden holder man pause og restituerer.

Som spiritual health mentor sammensætter jeg en ampulkur, der fokuserer på præcis det du har brug for at få rettet op på. Jeg sætter ind, hvor din krop viser sine behov. En homøopatisk detox-kur kan du med lethed udføre, det kræver intet af dig i forhold til de udrensningskure man møder, der både er tidskrævende og som kan være vanskelige at udføre.

Se homøopati som et hjælpende redskab til dit daglige velvære, og som en af kroppens bedste venner.

Hvad er homøopati?

Homøopatisk medicin fremstilles af stoffer fra mineral-, plante- og dyreriget, stoffer der udtrækkes ved hjælp af særlige metoder. Derefter gennemgår midlet en særlig farmaceutisk proces og stoffet går fra at være i en materiel tilstand til at være i en dynamisk tilstand. Ved den fremstillingsmetode skabes de homøopatiske midlers dynamiske kræfter ud fra de stoffer, som midlerne er udvundet af. Man kan sige, at deres aktive stof går fra at være aktivt til at være aktiverende.

Hos Medinas tilbyder vi den moderne homøopati, der tager sit udgangspunkt i grundlæggeren af Heel Gmbh,, dr. med. Hans-Heinrich Reckewegs teorier om homo-toksikologi, hvilket betyder menneskegifte. Det modsatte: anti-homo-toksikologi, er viden om giftstoffers indflydelse på mennesket og stoffernes vej ud af kroppen.

For at dæmme op for moderne lidelser, er det er essentielt, at et komplekst lægemiddel har en hurtig og bredspektret virkning, Fordelen ved den moderne homøopati er, at den indeholder netop de kvaliteter og stimulerer kroppen til at:

  • Udskille stoffer den ikke kan benytte – f.eks. toksiner.
  • Producere det den har brug for – f.eks. væsker, hormoner m.m.
  • Optage mere af det den har behov for – f.eks. vitaminer, mineraler, energi, ilt, næring m.m.

Fra vores synspunkt bør sygdomme tages alvorligt, og derfor dokumenteres præparaternes effekt, dvs. at alle vores præparater er videnskabeligt testet og dokumenteret.

I Tyskland benyttes homøopati helt naturligt og findes ofte i lægers behandlingsprotokol.

Der findes forskellige homøopatiske præparater på markedet. Da vi ikke anbefaler sukker i Medinas Health Revolution, undgår vi sukkerkugler med homøopati.

Da kroppen dagligt påvirkes af indre og ydre processer, der stresser systemet, behandler vi ud fra den filosofi, at jo mere vi sætter ind, jo bedre resultat får vi.

Derfor anbefaler jeg at investere i en homøopatisk ampulkur i 3-6 måneder om året.

Jo længere tid man udrenser, jo mere toksisk udrensning og sund opbyggelse kan der opnås.

En ampulkur består af små glasflasker med udsøgt naturmedicin, hvor hætten knækkes af og du indtager indholdet. Inden det synkes, holdes det inde i munden i kort tid, så stofferne kan optages i dine slimhinder. Det smager ikke dårligt. 

Dette udføres 5 dage om ugen med pause i weekenden. 

Det er en meget nem, enkel og effektiv løsning!

Ring 42540888 eller bestil en ampulkur pr. mail info@medinas.dk

Pr. måned er prisen 995.- beløb overføres til mobilepay 92199 eller bank overførsel 2252 4395716900

Din kur bør vare minimum 3 måneder og maximum 9 måneder.

Skriv eller fortæl hvilke problematikker du gerne vil have taget hånd om, udfra de givne oplysninger laver jeg kuren og sender afsted. 

Homøopati i hjemmet

Det er et must at have homøopati i hjemmet, grundet dets fantastiske og positive indvirkning på dig og din familie. I hjemmet kan du let oprette og benytte dig af dit eget homøopatiske husapotek.

Flydende

* Brocosin fra Heel ved hoste og lungeproblemer.

* Cantharon-dråber i vand til blærebetændelse

* Echinacea-dråber til forkølelse og influenza.

* Engystol fra Heel til immunforsvaret ved eksempelvis influenza og forkølelse.

* Euphorbium-næsespray fra Heel ved forkølelse.

* Høron-dråber i vand til pollenallergi

* Luffeel-næsespray fra Heel til allergi og astma

* Oculoheel-øjendråber fra Heel.

* Oteel-øredråber fra Heel.

* Thuja D6-dråber i vand mod vorter

* Viburcol fra Heel til mindre børn, når de har brug for at blive beroliget, er kede af det, bange og når de har svært ved at falde i søvn.

* Vomitusheel-mikstur til opkast og kvalme

Tabletter

* Nervoheel håndterer: Angst, depression, hysteri, mental udmattelse, forvirring, nervøs rastløshed, søvnløshed samt lidelser i forbindelse med overgangsalderen.

* Neurexan håndterer: nervøsitet eller nervøs rastløshed, irritabilitet og søvnløshed. Kontinuerligt brug over et par uger kan genoprette et sundt stabilt søvnmønster. Beroliger nervesystemet og skaber en bedre selvfølelse.

* Traumeel-tabletter fra Heel. Traumeel er godt at bruge ved psykiske og fysiske traumer. Så om du har slået dig, oplever betændelse i kroppen, eller har brug for beroligelse, så er Traumeel et fint valg.

* Zeel-tabletter fra Heel til ledde- og slidgigt, ømhed m.m.

* Vertigoheel fra Heel ved svimmelhed og køre-/fly-/søsyge.

* Cellesalt 8 (”en varm 8’er”) hvis du ikke kan sove eller er for stresset og har brug for at lande i kroppen. Opløs 12 tabletter i lunkent vand og drik det inden du skal sove eller efter behov.

Salver

* Traumeel-salve og dråber fra Heel – godt til ALT lige fra udvortes brug ved slag, buler og forstuvninger til indvortes ved ømhed, smerter, infektioner og betændelse. Egner sig som natcreme (anti-ageing), healing af skinnebensbetændelse mm.

* Zeel-salve fra Heel til ømme led og knogler samt gigt.

* Hamamelis-salve fra Heel forbedrer blodcirkulation og kan benyttes til blodsprængninger og åreknuder (essentielle olier egner sig dog bedre til de to sidstnævnte).

* Fidesan fra Heel mod eksem

* Calendeel fra Heel når man har fået for meget sol eller blevet bidt af et insekt. Fantastisk som aftersun.

Alle produkter kan købes i din lokale helsekost.

Homøopati er perfekt både til dyr, børn og voksne.

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Medinas på Facebook

​Health Thriving Abundance Gate

CVR: 38874829

Lene Hanssons Wellness Center -

Holbergsgade 24, 1057 Kbh K