Om os​

​Jamilla Eloisa

Tanken bag Medinas.dk er at tilbyde en sundere tilgang til helbred- og skønhedspleje, en ”All Of The Good -Philosophy”. 

Vi foretager ikke blot ændringer, men hjælper også til en ny livsstil, der skaber en større bevidsthed og forvandling. 

Derfor vil man typisk indgå i et forløb, hvor man opnår de bedste og mest holdbare resultater.

Sundhed er en af de største rigdomme som giver langvarig glæde. Det er min opgave at åbne døre for dig, som du med egen vilje træder ind gennem. 

I min praksis kombineres den oprindeligt tyske heilpraktik med andre lægekundskabstraditioner, her har jeg også fundet stor inspiration indenfor østens lægekunst. Løbende lærer jeg nye indgangsvinkler til sundhed og skønhed, der kan supplere hinanden efter idéen om at arbejde med kroppen som helhed. Når vi arbejder i forskellige lag og dimensioner skaber vi utrolige resultater, derfor finder du her hos Medinas også tværfagligt samarbejde. Jeg kan personligt stå inde for de samarbejdspartnere Medinas er tilknyttet. 

I 18 år har jeg været tilknyttet den offentlige sundhedssektor. Både som ufaglært og i 10 år som faglært med en medicinsk baggrund. Siden jeg begyndte som medhjælper på en demensafdeling, har jeg været i kontakt med flere grupper af patienter og mødt mange helbreds-problematikker. Herigennem opnået en stor menneskelig erfaring, hvilket har udvidet min menneskelige horisont og givet mig en bred erfaring med sygdoms-pleje.

Min primære årsag til at søge naturlige løsningsmodeller er et ønske om at hjælpe mennesker forholdsvist hurtigt og effektivt med de mest skånsomme metoder, fri for uhensigtsmæssige og drøje bivirkninger. Dette kan jeg ikke udføre i den offentlige sektor, da man der arbejder under visse restriktioner.

I august 2013 blev jeg uddannet som Japansk Lifting terapeut. Ifølge japansk tradition er skønhed et spejl for den indre balance. Her foretages et naturligt ansigtsløft, der er fri for botox og kirurgi. Vi ældes alle, og hvorfor ikke få et løft under de mest afslappende og velgørende forhold med de effektfulde traditionelle japanske teknikker? Japansk Lifting er meget mere end en ansigtsbehandling - den når hele vejen ind til dit energisystem, hvor der skabes balance. Behandlingen har en dyb afstressende effekt. En stor del af verdens befolkningen lider under stress, i Danmark er statistikken 8 ud af 10 mennesker der er ramte af stress. Grundet denne hyppige tendens af stress hos befolkningen er de metoder vi benytter os af egnet til at håndtere stress. 

Under et ophold på Bali i 2016 blev jeg inspireret til at blive yoga instruktør. Mine tanker havde før kredset om yogaen, tanke blev til handling under det eventyrlige, oplysende ophold på Bali. Der er et sagn, der siger, at Bali forandrer mennesker. Det kan jeg kun bekræfte. Her fandt jeg mit vigtige og livsændrende kald. På min rejse rundt på Bali fandt jeg også nogle guddommelige steder, hvor jeg nu afholder yoga- og meditations-retreats. Meditativ yoga har hjulpet mig selv til at blive bedre til at styre min energi og tanker. I Yin yoga arbejder vi ud fra TCM – traditionel kinesisk medicin, her har vi fokus på det parasympatiske nervesystem, kropsbevidsthed, leve i nuet, åndedræt, organer, bindevæv, fysiske og psykiske blokeringer. 

​Jamilla Eloisa Aurore- Stifter af Health Thriving Abundance Gate og Medinas

I starten af år 2018 blev jeg uddannet lægeeksamineret Holistic Health Mentor. Jeg har herfra fået en omfattende viden om sundhed, behandling af ubalancer og kroniske sygdomme. Her anerkendes kroppen som helhed – krop, sind og sjæl. Alt hænger sammen, når vi oplever smerter og symptomer er det vores krop der kommunikere til os. Mavesmerter kan relateres til følelser eksempelvis og vrede kan reflektere i problemer med leverens udrensning. Der er forskellige indikatorer på, hvilke organer eller kropssystemer der især har behov for støtte. I kombination med mine andre uddannelser går mine intentioner om at hjælpe mennesker op i en højere enhed. 

Medinas sundhedspolitik er hverken tilhænger af symptombehandling eller quick fixes, men at finde årsagen og løsningen til problemet. Det er muligt at skabe mærkbare og synlige resultater, når du starter i forløb hos mig. Enten kan du starte eller fortsætte din rejse her med øje på målet mod et stabilt og sundt fundament. Med klientens egen indsats, min vejledning og undervisning, kan vi sammen skabe en vej mod længerevarende glæde og sundhed. 

Fremadrettet håber og satser jeg på, at mine behandlingsmetoder når ud til den offentlige sundhedspleje eksempelvis hjemmeplejen. Jeg har besluttet at starte et innovativt sundheds-projekt. I første omgang realiseres denne ved klientens egenbetaling, hensigten er at tiltaget med tiden godkendes til statsstøtte. Vi har behov for at tænke ud af boksen, hvis vi vil skabe bedre vilkår i plejesektoren. 

Hos Medinas har vi tavsheldspligt overfor vores klienter.

GOYOGI - Forhandler af yogatøj, yogamåtter og yogaudstyr 

i bedste kvalitet til både kvinder og mænd.

Besøg deres hjemmeside her

Lizza Abrahmovvitz

Clairvoyant rådgivning

Personlig udvikling

Healing og afdødekontakt

Kan kontaktes på tlf: 28588822

​Rosanna Jimerez

Psykomotorisk Terapeut

Virksomheds antistress program

Skriv til Medinas for mere info​​

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Medinas på Facebook

​Health Thriving Abundance Gate

CVR: 38874829

Lene Hanssons Wellness Center -

Holbergsgade 24, 1057 Kbh K