før og efter​

​Diana

​Her ser i resultat af 1:1 health mentor session tilføjet yin yoga og japansk lifting for at mindske stress symptomer. 

Diana var hårdt plaget af smerter af fibromyalgi og havde fået lykkepiller igennem 5 år samt blodtryksnedsættende medicin. 

Efter at begge Dianas forældre  gik bort, gik Diana ind i en langvarig depression. Lige meget hvor meget vi prøver bedøve vores smerte og lægge låg på, forsvinder smerten ikke væk. Den vil ligge under overfladen, det er vigtigt vi bearbejder vores stress, traumer og chok. Følelser sætter sig i kroppen, ligemeget hvor meget vi taler om det husker kroppen. Derfor er det vigtigt at arbejde med kroppen i forbindelse med andre tiltag der planlægges udfra dine ønsker og mål. 

Dette kan du få hjælp til her hos Medinas.

Efter 1:1 health mentor session kontaktede Diana sin læge for at komme ud af medicinering. Hun fandt modet til at slippe medicinen, støtten var vigtig og nær i hendes forløb.

Det er op til dig og egen læges vurdering at få seponeret psykofarmika, man gennemgår typisk en udtrapningperiode på ca 2 måneder. Lad det tage den tid der skal til, det er vigtigt at respektere lægens anvisninger da man ellers kan få det meget dårligt psykisk. 

Diana gennemgik et ned- og udtrapningsforløb på de 2 måneder. Et halvt år efter kan man regne med at være ekstra sårbar, her er det vigtigt vi laver behandlinger og har samtaler. Leveren har haft brug for ekstra støtte efter brugen af Citalopram, når leveren er overbelastet vil det give flere forskellige symptomer eksempelvis en mere gullig hudfarve. 

Det forhøjede blodtryk Diana også haft og fået medicin for er faldet til normalt og dosis er herefter nedsat med henblik på seponering.  I takt med kroppen bliver afstresset og lyttet til ved at skabe en større kropsbevidsthed kan du opleve andre ubalancer går i sig selv eller mindskes betydeligt. Protokol for forhøjet blodtryk var ikke nødvendig, i tilfælde hvor behandling sættes ind for forhøjet blodtryk må man også regne med en portion tålmodighed. Hos Medinas går jeg ikke udfra quick fix men en livsstils ændring man kan tage trin for trin. 

Gennem Nordic Health har jeg ordineret forskellige kosttilskud, Diana har haft glæde af både fysisk og psykisk. 

Før

Efter

Janni

Her ses resultatet af 1:1 Health mentor forløb i forbindelse med slankemassage forløb og japansk lifting behandlinger. Janni har også modtaget privat undervisning i yin yoga, et vidunderligt redskab til den psykiske balance, der er oplevet en god virkning af. 

Egen læge har  seponeret tre medicin præperater. Janni er en ny kvinde idag, både psykisk og fysisk. Hun har opnået en større kropsbevidsthed og lært at lytte bedre til sig selv og komme i kontakt med åndedrættet. Når vi er stressede kører åndedrættet automatisk overfladisk, hvilke stresser kroppen yderligere. En simpel ting som vores vejrtrækning kan være vores værste fjende og bedste ven. 

Stressniveauet er normaliseret ved kendskab til redskaber der afhjælper stress samt forskellige kosttilskud. Alt i samspil med vi sammen har fået taget hånd om en masse løse og fået et overblik over hele situationen. 

Alkoholforbrug er skåret betydeligt ned da hun mærker kroppen sige fra på en måde hun ikke før har oplevet. 

Ingen af Jannis venner kunne genkende hende når de mødte hende på gaden efter den markante positive forandring.

Ved at ændre kostvaner og undgå specifikke fødevarer har hun tabt 27 kg og er blevet indstillet til en brystreducerende operation. 

Janni vejede 99 kg da hun chekkede ind i Heart House og har nu en vægt på 72 kg. Det var målet da lægen først kunne godkende en operation da Janni var nået under de 75 kg. I takt med vægten blev normaliseret forsvandt de store gener fra mavebrokken med. 

Du kan også nå dine ønsker, her står jeg til rådighed for at hjælpe dig komme i mål.

Før

Efter

Knud

Knud på 22 år har her modtaget en japansk lifting for at støtte den psykiske balance og opnå velvære. Med det samme faldt han i søvn på briksen, hvilke jeg oplever mange gør og kun er godt. Under behandlingen taler vi ikke medmindre min klient insisterer, vil dog fraråde for meget snak. Herved kommer vi ned i de dybere lag og kan arbejde mere koncentreret på et neurologisk plan, samtidig er det godt for hjernen med stilhed da vi konstant er omgivet af lyde og larm. Der spilles lidt baggrundsmusik, dette kan også helt undlades hvis ønsket. Tankemylder forsvandt og holdt over længere tid, Knud kunne straks mærke, hvornår det var tid til en ny behandling.  

I forhold til den psykiske balance oplevede Knud hans selvtillid var steget efter behandlingen.

På før og efter billedet kan man tydeligt se han går fra anspændt til afslappet.

Billeder fortæller mere end 1000 ord.

Før

Efter

Dorthe

Her ser i før og efterbillede af et Japansk Lifting forløb. Slankemassage med sugekop var også et hit her hos Dorthe. Ansigtet kan godt have ansamlinger af væske, ved at gennemgå et forløb af behandlinger reduceres væskeophobninger i ansigtet. Få naturlige råd til hvordan du ellers kan dræne væske væk fra kroppen med specifikke fødevarer og urter. 

Dorthe fik af vide hun så ti år yngre ud af venner og familie.

Selve ansigtformen er kommet tilbage til sin oprindelige form, væske kan få os til at se større og mere oppustede ud end vi er. 

Igennem årene i takt med vi bliver ældre ​kan der også samles mere og mere væske i ansigtet. Når du bestiller et forløb modtager du en gave i form af en gua sha, et massage redskab til ansigtet i krystal. 

Når du bruger denne om aftenen kan du undgå puffy face om morgenen.

Før

Efter

Skriv til os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg Medinas på Facebook

​Health Thriving Abundance Gate

CVR: 38874829

Lene Hanssons Wellness Center -

Holbergsgade 24, 1057 Kbh K